Ballafaqohen me një lojë Fottante këmbë

Një grup i ballafaqohen me një futboll, çdo gjë është luajtur me miun, por diferenca me lojrat e tjera të këtij zhanri është këtu për të mashtroj ju duhet të pengojë që këmba jote me miun (Majte ) dhe ta përdorni atë me shkelm topin

Ballafaqohen-me-nje-loje-fottante-kembe
63% love këtë lojë
Të gjitha lojrat