Sulmi ndeshje futbolli

Ju kontroll një ekip të tre lojtarët në sulm. Ju duhet të kalojë një mbrojtës dhe një portier i cili është një mur i vërtetë. 5 hapa për të marrë për të përfunduar lojën

Sulmi-ndeshje-futbolli
56% love këtë lojë
Të gjitha lojrat