Luajnë futboll me Ghosts

Në këtë lojë ju mund të zgjidhni mes një ekipi të njeriut dhe një ekip i fantazmave.
Z: fillojë ndeshjen.
Shigjeta: Masa.
X: Hit ose Kalo.

Luajne-futboll-me-ghosts
60% love këtë lojë
Të gjitha lojrat