Lojë këmbë reale

Lojë shumë realist futbolli, 11 kundër 11. Sfida është që të shkoni, dhe ju do të bëjë një shumë të kalimit dribbling dhe të sakta para se të duan për të sfiduar portierin. Përsosur!

Loje-kembe-reale
66% love këtë lojë
Të gjitha lojrat