Loja Goal Master

Në këtë lojë ju jeni portieri dhe ju duhet të mbijetojnë për 30 sekonda pa pranuar gol. 3 gola dhe ju janë eliminuar.

Loja-goal-master
55% love këtë lojë
Të gjitha lojrat