Qëllimi qitje lojë me meshkuj me Kromagnon

Mishëron një njeri Kromagnon dhe përpiqet për të shënuar dhe të ndaluar shtënë mbi për qëllim të jetë e mundur të mundë kundërshtarin tuaj.
Për të luajtur përdor vetëm e mi.

Qellimi-qitje-loje-me-meshkuj-me-kromagnon
81% love këtë lojë
Të gjitha lojrat