Lojë me një Gardës këmba

Merr kontrollin e një portier dhe duke u përpjekur për të kapur balona e kundërshtarëve tuaj. Një praktikë pak ju do të kërkohet të shkojë deri në nivelet e kësaj loje

Loje-me-nje-gardes-kemba
66% love këtë lojë
Të gjitha lojrat