Kampionati Botëror xhirimi në qëllim

Konkurrojnë kundër ekipeve nga e gjithë bota për të seancave të pushkatuar në qëllimin. Përpiquni për të shënuar si dënim shumë të jetë e mundur, dhe të ndaluar ato të kundërshtarëve tuaj.

Kampionati-boteror-xhirimi-ne-qellim
74% love këtë lojë
Të gjitha lojrat