Lojë futbolli me Zidane

Lojë futbolli me Zidane dhe Barthez. Roja dantella topin përpara (hapësirë) duhet të kryejnë gjeste acrobatic (c) avancimin drejt gola (shigjeta djathtas).

Loje-futbolli-me-zidane
68% love këtë lojë
Të gjitha lojrat