Bëje të këmbës dhe saktësi

Mundohuni të përshtaten topin në rrethin. Të jenë specifike, sepse ajo nuk është me të vërtetë e lehtë.

Beje-te-kembes-dhe-saktesi
74% love këtë lojë
Të gjitha lojrat