Qëllimi në lojë të shtënat me zgjedhura Ndërkombëtare (2)

Luaj nis falas ose me shkelma dënim dhe mund të zgjidhni numrin e lojtarëve në mur. Duke përdorur butonat drejtuar, pikë shigjetë të kuqe aty ku ju doni të xhiruar. Pastaj me hapësirë, kalibron pushtetin tuaj.

Qellimi-ne-loje-te-shtenat-me-zgjedhura-nderkombetare-2
65% love këtë lojë
Të gjitha lojrat