Luaj goditje të lirë me një tre mbrojtësit Wall

Në këtë lojë ju duhet të godasësh me shkelm kundër 3 mbrojtësve. Zgjidhni pozicionin dhe fuqinë e shtënë tuaj duke përdorur miun.

Luaj-goditje-te-lire-me-nje-tre-mbrojtesit-wall
80% love këtë lojë
Të gjitha lojrat