Luaj goditje të lirë me një mur

Loja fillon me një mur. Vendi lojtar në rrethin e gjysmë të bardhë dhe xhiruar duke klikuar.

Luaj-goditje-te-lire-me-nje-mur
83% love këtë lojë
Të gjitha lojrat