Lojë falas Kick me pengesa

Përdorni miun për të luajtur këtë lojë e gjuajtje. Zgjidhni forcën, drejtimin dhe efektin që ju dëshironi për të shtënë tuaj.
Si rritet nivelit të lartë, pengesat janë të shumta.

Loje-falas-kick-me-pengesa
80% love këtë lojë
Të gjitha lojrat