Lojë falas Kick me katër mbrojtësve

Në këtë goditje lojë ju duhet të përballen me katër mbrojtësve. Zgjidhni pozicionin dhe fuqinë e shtënë tuaj duke përdorur miun.

Loje-falas-kick-me-kater-mbrojtesve
79% love këtë lojë
Të gjitha lojrat