Lojë falas Kick me efekte

Frang Coup lojë ku ju duhet të përshtateni shtënë e tij në erë, duke lëvizur kursorin dhe matës të energjisë. Qëllimi është për të goditur shtyllën si shumë herë të jetë e mundur.

Loje-falas-kick-me-efekte
73% love këtë lojë
Të gjitha lojrat